KEBAB HUIS WOENSEL

KEBAB HUIS WOENSEL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 965 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab Huis Woensel. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 2:38 Kwam iemand bezorgen in nieuwe golf Best snel 10 minuten eerder dan afgesproken tijd
15 mei 2022 om 21:51 Beste kwaliteit restaurant
8 mei 2022 om 11:34 Bezorging veel sneller dan verwacht namelijk 30 minuten inplaats van een uur. Wel jammer dat de knoflooksaus op was. Verder hadden we pizza's besteld en die waren prima.
30 apr 2022 om 11:19 Echt heel slecht dit gooie maar gelijk dicht die kutzooi All 3 keer heb ik bij hun besteld En niet gekregen of wat anders gekregen oplichters gadverdame
29 apr 2022 om 17:45 er werd na 2 uur gebeld of ze nog het eten konden brengen, we waren inmiddels al bijna in slaap gevallen. het vlees was wel lekker maar de friet was onnodig vet. de porties waren niet het formaat zoals besteld. ronduit zo ga je niet om met je klanten
28 apr 2022 om 8:44 Het eten nooit gekregen en ook niet bereid een compensatie aan te bieden
28 apr 2022 om 6:47 Eten is nooit gekomen, pas na 2 uur de mail van hoe was het gekregen. Nou duur.
27 apr 2022 om 11:55 Ruim 2 uur nadat we besteld hadden werd de bestelling pas bezorgd. Bezorger heeft niet aangebeld. Verder werd er aangegeven dat de bestelling binnen 60 minuten bezorgd zou worden. Het kababhuis bied geen compensatie aan…
16 apr 2022 om 18:41 Het eten was koud. De persoon die de bestelling bezorgde heeft de bestelling buiten neer gelegd en is gwn vertrokken en heeft via de telfoon door gegeven dat het voor de deur lag. Beetje vreemd!!
15 apr 2022 om 23:57 Duurt extreem lang
15 apr 2022 om 16:10 Snel warm en heerlijk!
13 apr 2022 om 5:12 Duurde 2 uur voordat ik mn eten had, eten was lauw/koud en had net zo goed een kleinere portie kunnen bestellen want dan had ik net zoveel gehad. Zoveelste keer dat het langer dan 1.5uur duurt, maargoed deze keer tenminste iets gekregen... kut tent