KEBAB HUIS WOENSEL

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1015 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab Huis Woensel. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 9:02 Verschrikkelijk. Ik had een kapsalon doner. Was niet te vreten. Doner stonk naar natte hond! Was oud vlees wat een keer in de diepvries is gepleurd en vervolgens na weken gevonden is en dood gewoon gebruikt. Franse frietjes waren hard! Slecht!
21 nov 2022 om 14:06 Ruim 2 uur gewacht op eten wat lauw was, verder incompleet (drinken was niet meegeleverd)
6 nov 2022 om 20:44 Het eten was zo koud, kon meteen de prubbelbak in. Daaaaag 80 euro
31 okt 2022 om 9:47 2,5 uur gewacht op de bestelling, pizza was hard geworden zo koud
29 okt 2022 om 2:58 Knoflook saus was zuur verder alles lekker!
26 okt 2022 om 5:08 Nondeju nog nooit zolang op m’n vreten hoeven wachten
21 okt 2022 om 22:21 Bezorging was op tijd eten had niet veel smaak
17 okt 2022 om 7:02 Eten was er snel
11 okt 2022 om 7:56 Was eerste keer ik heb hier besteld, maar helaas bezorg was heel lang en eten was ook niet waard op die prijs te duur ik bestel niet meer hier .
7 okt 2022 om 14:45 Eten was super lekker alleen het Time-Tracker deed een beetje raar waardoor ik niet wist hoelaat het eten eraan zou komen, maar voor de rest heb ik het goed ervaren.
6 okt 2022 om 18:21 BESTEL HIER NIET !! eten was niet lekker en de bezorging duurde 1 uur en 30 min en ze waren ook nog eens wat vergeten en wilde die niet brengen wel gewoon voor betaald en schandalig Je kan beter wat drinken tegen de honger dan hier bestellen
3 okt 2022 om 16:28 Bestelling was niet compleet