KEBAB HUIS WOENSEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1210 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab Huis Woensel. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2024 om 4:39 Eten was koud, friet was oud en zachr, Het duurt meer dan uur om te bezorgen. De kwaliteit van bestelling die maaltijd van € 50 voor twee personen was niet waard.
22 apr 2024 om 9:08 Geweldig!! Vooral de PitaBurger is een aanrader.
22 apr 2024 om 4:23 Gierig en bestelling verkeerd zonder tomaten en salade toch gekregen 1 uur gewacht eten koud was geen succes nooit meer
20 apr 2024 om 11:54 Was echt een gierige durum yaprak doner waar een kind van 8 nog niet vol van zit en dat voor die prijs diep triest
9 apr 2024 om 9:30 Eten koud. Sausjes vergeten. Mijn pits met kip bij het koude drinken. En probeer je te bellen nemen ze niet op verschrikkelijk
8 apr 2024 om 19:32 Snelle bezorging, warm eten, vriendelijke bezorger. aanrader!!
7 apr 2024 om 8:54 1,5 uur, lauw eten, verkeerde brood en saus te weinig
7 apr 2024 om 1:28 It came 30min late after selected time. We were fasting and we waited longer.
1 apr 2024 om 13:35 Bezorging duurde te lang, is het eindelijk bezorgd klopt het niet. Bel je naar de zaak krijg je verdchillende medewerkers aan de telefoon. Dan zeggen ze de bezorger komt eraan met de rest van je bestelling duurt het nog 40 min. Belje en zijnniet lief
1 apr 2024 om 12:38 Zo goed :)
1 apr 2024 om 5:13 Every time I order, there's an issue: - I order pita, doesn't arrive - I order cola, doesn't arrive - I add instructions for no salad, they add salad - They say it will arrive in 50 minutes, it takes 90 minutes
1 apr 2024 om 1:46 Zeer goed:) en snel